Шокантно Видео: Најсилната марихуана-Треба многу малку да се конзумира за да се постигне надуваност!

Loading...

Името го добила според сличноста на изгледот со восокот од уши.. Треба многу малку да се конзумира за да се постигне „надуваност“Марихуана восокот или како што е познато кај Американците (ear wax) уво восок, зазема се поголем замав во последниве години. Највеќе го конзумираат раперите и оние кој сакаат брзо да се „надуваат“.
Поради своите состојки дава чувство на побрза и посилна надуваност, што ја прави повеќе популарна и се повеќе конзумирана за разлика од обичната трева. Треба многу малку да се конзумира за да се постигне „надуваност“.
Ова е најскапата форма на марихуана на пазарот, која достигнува цена од 70 до 100 долари.

 
Марихуана восокот или како што е познато кај Американците (ear wax) уво восок, зазема се поголем замав во последниве години. Највеќе го конзумираат

loading...
Loading...