Шокантно:Секта запалила бебе пред очите на неговата мајка

Loading...

Секта во Чиле направила бизарен чин. Тие принеле бебе како жртва, кое го запалиле пред очите на неговата мајка.
Тоа се случило во ноември кога бебето имало само 3 дена. Четрите лица се уапсени меѓу нив е и неговата мајка.
Имено,  лицето што се верува дека е татко на бебето е водач на сектата – Рамос Густаво Гаете, кој исто така  е во бегство. Рамос ја основал сектата во 2005 година.
Бебето го заплиле така што го врзале и живо го фрлиле во оган кој претходно го запалиле во дупка длабока два метри.
Членовите на сектата користеле разни видови на дроги, нивниот водач имал сексуални односи со сите жени кои биле припаднички на сектата и затоа се верува дека тој е татко на детето.
– Бев скршена од болка но сектата ми рече дека така мора да биде и дека тоа е мојата карма – изјавила Наталија Гуеро, која е мајка на детето.
Полицијата го истражувала случајот и пронашла коски кои одговараат на коски на бебе.Секта во Чиле направила бизарен чин. Тие принеле бебе како жртва, кое го запалиле пред очите на неговата мајка.

loading...