Сокот од цвекло го снижува притисокот, го штити срцето и ги чисти отровите од организмот

Loading...

Сокот од цвекло е одличен антиоксиданс кој го чисти организмот од штетните токсини.Ја зголемува издржливоста во текот на вежбите
Одличен е и за старите луѓе кои лесно се уморуваат и пациентите кои имаат проблеми со срцето.
Го снижува крвниот притисок
Ги намалува и болестите на срцето и бубрезите.
Ја подобрува циркулацијата
Ја зголемува циркулацијата особено до мозокот. Влијае позитивно на меморијата.Ја зголемува издржливоста во текот на вежбите
Одличен е и за старите луѓе кои лесно се уморуваат и пациентите кои имаат пр

loading...
Loading...