СОЛЗИ И ТАГА: Брутално убиените Славица и Николина се погребани во ист ковчег

Славица Сабо (24) и нејзината 4-месечна ќерка Николина Сабо, се погребани денеска во заеднички ковчег на Градските гробишта во Нови Сад, откако монструозно ги искасапи до смрт сопругот и татко, 29-годишниот Арпад Сабо.На последниот помен на Славица и малиот ангел, се собраа покрај роднините и голем број кои дојдоа да дадат последен поздрав на невините жртви.
Испратени се заедно, во еден ковчег, на една страна пишуваше Николина, а на другата Славица.
На последниот помен на Славица и малиот ангел, се собраа покрај роднините и голем број кои дојдоа да дадат последен поздрав на невините жртви.

Пронајдете не на следниве мрежи: