Соња објави колку е среќна, а Аца Лукас одговори!

Loading...

Иако не се во добри односи после сите скандали кои ги пратеа изминативе месеци, поранешните сопружници Соња Вуксанови и Аца Лукас продолжуваат меѓусебно да се прозиваат и тоа јавно.Соња на својот Инстаграм профил објави селфи фотографија, а порака под неа гласи:
– Оставете ги другите да бидат во право, вие бидете среќни.

Но, никој не очекуваше дека на ова на Соња ќе и одговори, ни помалку ни повеќе туку нејзиниот поранешен сопруг Аца Лукас и тоа на својот Инстаграм профил.

 Соња на својот Инстаграм профил објави селфи фотографија, а порака под неа гласи:
– Оставете ги другите да бидат во право, вие бидете

loading...