Сообраќајот на патниот правец Маврово–Дебар утре неколку часа во прекин

Loading...

Сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврово–Дебар, на делот од Мелнички мост до село Долно Косоврасти, утре од 13 до 17 часот ќе биде во прекин во двата правци.Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради изведување градежни работи на пат, односно асфалтирање. Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради изведување градежни работи на пат, односно асфалтирање. 

loading...