Сообраќајот на патниот правец Маврово–Дебар утре во прекин на неколку часа

Loading...

Сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврово–Дебар на делот од Мелнички мост до село Долно Косоврасти утре ќе биде во прекин во двата правци од 13 до 17 часот.Како што соопшти АМСМ, прекинот ќе биде поради изведување градежни работи на пат, односно асфалтирање.Како што соопшти АМСМ, прекинот ќе биде поради изведување градежни работи на пат, односно асфалтирање.

loading...