Сопругата на Оливер Ивановиќ се онесвестила кога дознала дека починал

Веднаш кога слушнала за веста пристигнала во болница, каде што од лекарите ги дознала деталите за неговата состојба. Штом ја слушнала дека нејзиниот сопуг починал таа изгубила свест. Она што успеала да го каже било: „Повторно ми го земаа. Не успеав да го зачувам“.Милена Ивановиќ, сопругата на Оливер Ивановиќ кој свирепо бил убиен денеска пред неговата канцеларија во Косовска Митровица пред операционата сала дознала дека нејзиниот сопруг починал.
Веднаш кога слушнала за веста пристигнала во болница, каде што од лекарите ги дознала деталите за неговата состојба. Штом ја слушнала дека нејзиниот сопуг починал таа изгубила свест. Она што успеала да го каже било: „Повторно ми го земаа. Не успеав да го зачувам“.
Да потсетиме, Ивановиќ е убиен со четири куршуми утрово пред неговата канцеларија во Косовска Митровица.Милена Ивановиќ, сопругата на Оливер Ивановиќ кој свирепо бил убиен денеска пред неговата канцеларија во Косовска Митровица пред операционата сала

Пронајдете не на следниве мрежи: