Сопругата не сакала да оди забулена, па ги фрлил трите деца низ прозорец

Сириски мигрант ги фрлил трите деца низ прозорец зошто го разбеснела сопругата, која повеќе не сакала да ги почитува муслиманските правила.Кога сопругата побарала да ја третира онака како што мажите од Европа се однесуваат кон жените, мигрантот од Сирија кој се доселил во Германија, ги фрлил трите деца низ прозорец.
Овој ужасен чин се случил во февруари во Келн, а судењето на злосторникот почна овие денови.
Сите три деца, за среќа, ја преживеале драмата. Девојчето од 7 години и момчето од 5 се здобиле со скршеници, додека најмладото дете, девојчето од година дена, поминало само со модрици.
Сириецот Хасан З. (36) во Германија се преселил пред две години, а дотаму стасал по Балканската рута, преку Франција.
Пред да ги фрли децата од прозорец, често се карал со жената и ја тепал со тенџериња.
Кога бил доведен во судницата, Хасан, во знак на протест, го покрил лицето со маичката.Кога сопругата побарала да ја третира онака како што мажите од Европа се однесуваат кон жените, мигрантот од Сирија кој се доселил во Германија, ги

Пронајдете не на следниве мрежи: