Сопругот ја затекнува својата сопруга како плаче додека ги пере алиштата. Тогаш таа му ја кажува ужасната вистина!

Сопругот ја следи својата сопруга секое утро без таа да знае. Можеби звучи чудно, но тоа не е поради тоа што не ѝ верува, неговата причина е многу подлабока.Овој краток филм е неверојатно поучен. Долг е 8 минути  но верувајте, сигурно ќе го изгледате до самиот крај. На почетокот можеби ќе биде малку збунувачки, но кога ќе разберете, нема да ви се верува што гледате…Овој краток филм е неверојатно поучен. Долг е 8 минути  но верувајте, сигурно ќе го изгледате до самиот крај. На почетокот можеби ќе биде малк

Пронајдете не на следниве мрежи: