Сопственик на фирма одржа говор и скокна од тераса

Неговиот неочекуван потег предизвика паника и врисок од шокираните работници, но веќе во следната секунда на снимката се гледа како се фрлил на припремен воздушен душек.Основачот и сопственик на мостарската фирма НСофт, моментално најпрофитабилна во Босна и Херцеговина, Игор Крежич, изненадно го прекина својот говор на состанокот со вработените и скокна од тераса од вториот кат.
Се е снимено со камери, а неговиот неочекуван потег предизвика паника и врисок на шокираните работници, но веќе во следната секунда на снимката се како Крежиќ, со насмевка слетува на веќе претходно припремен воздушен душек.
-Пред еден месец ја започнав својата „политичка кариера“. Како и секое самоубиство, и ова се случи поради вишок време. Меѓутоа, не ни помислив дека тоа ќе биде нешто повеќе од едноставна фора, откако неколку луѓе напишаа стварно фини коментари, немав срце да напишан ништо… Со оглед дека мојот годишен одмор се поклопи со мојата „политичка кариера“, првиот состанок откако се вратив, вработените бараа да го објаснам моето самоубиство кое нормално им… покажав. Во овој „пренк“, тие се кривците што ме бутнаа во провалија(политика), па ја напуштив фирмата(бев на годишен одмор) и го допрев дното на животот во кој не гледам спас…, напиша по тој повод Крежиќ на својот Фејсбук профил.

 
 Основачот и сопственик на мостарската фирма НСофт, моментално најпрофитабилна во Босна и Херцеговина, Игор Крежич, изненадно го прекина својот гово

Пронајдете не на следниве мрежи: