Сораја и Екрем најплатени реалити ѕвезди

Loading...

Оваа година реалните шоуа „Фарма“ и „ Големиот Брат“ ќе се емитуваат речиси во исто време.  Имено според шпекулациите учесниците ќе добиваат од 300 па се до 2.500 евра неделно.
Во предходното шоу „ Фарма“ најплатен бил Екрем со хонорар од 2.500 евра неделно.
Во овогодинешниот „ Голем Брат“ најплатена ќе биде Сораја со хонорар од 2.000 евра.
Зад неа се Ава, Милич Вуксановиќ, Сања Папич, Сејо Калач и Ивана Стаменковиќ со хонорар од 1.500 евра. А хонорар од  1.000 евра ќе добиваат Јована Швоња, Невена Миличевич, Дарија Станојевиќ , Бранислав Петрушевиќ , Станија и Гоца Божиновска.Оваа година реалните шоуа „Фарма“ и „ Големиот Брат“ ќе се емитуваат речиси во исто време. &nb

loading...