Сораја и Станија заедно во куќата на Големиот Брат

Loading...

Наскоро започнува реалното шоу „Големиот Брат “. Во ова шоу учеството го потврдија    глумци, пејачи и други познати ѕвезди од Српската сцена. Но се очекува учеството на Сораја и Станија да придонесе за популарноста на истото. Па така се очекува овие секси девојки да прават се и сешто во куќата на „ Големиот Брат“. Се очекува шоуто да започне на 15 или 17 март.
Извор: sitel.mkНаскоро започнува реалното шоу „Големиот Брат “. Во ова шоу учеството го потврдија    глумци, пе

loading...