Сораја: Не сум спиела ни со третина мажи од што мислат луѓето

Loading...

„Сите мои врски биле долги и јас се препуштам на љубовта, никогаш само страсти. Имам многу другари кои се припадници на геј популацијата.“
Сораја не почасти со детали од својот приватен живот, па изјави дека првиот секс го имала на 18 години, исто така дека имала многу малку партнери.
Старлетата изјави дека љубовта и е поважна од страстите.
-Не сум спиела ни со третина мажи колку што мислат луѓето, се препуштам на љубовта и на страстите. Ме привлекуваат убави и паметни мажи, знам дека е реткост денес да најдеш таков маж, еве и јас имам другари кои се геј припадници, убави се, паметни и многу привлечни.- вели таа.„Сите мои врски биле долги и јас се препуштам на љубовта, никогаш само страсти. Имам многу другари кои се припад

loading...