Совети за правилна исхрана за бодибилдерите

Loading...

Најлесен начин да ги загубите масните наслаги е со правилна исхрана. Затоа, добрата страна на диетите е што може да контролирате колку калории внесувате дневно, па калкулирајте и колку трошите и направете баланс. Внесувајте калории во однос на тоа колку ќе можете да потрошите со секојдневните физички активности и нема да има потреба од дополнителни кардио активности кои не се многу популарни меѓу бодибилдерите.
Прочитајте неколку совети за правилна исхрана за бодибилдерите на следниов линк.Најлесен начин да ги загубите масните наслаги е со правилна исхрана. Затоа, добрата страна на диетите е што може да ко

loading...
Loading...