Советниците на град Скопје на помош во Стајковци

Советниците на Град Скопје на ВМРО-ДПМНЕ активни на терен во поплавените подрачја.Тие на граѓаните од Стајковци им помогнаа во расчистување на дворовите, миење на мебелот а им однесеоа и хуманитарна помош.
Тие на граѓаните од Стајковци им помогнаа во расчистување на дворовите, миење на мебелот а им однесеоа и хуманитарна помош.

Пронајдете не на следниве мрежи: