Спaсиќ и Злaтaрoв дoминирaa вo Србијa

Во рамки на отворенето државно првенство во кајак на диви води слалом, кое се одржа во Ушче-Краљево-Р. Србија на ден 10.08.2014 год. Земаа учество

Пронајдете не на следниве мрежи: