СПИЕЛА НА УЛИЦА ПРЕД НЕГОВАТА КУЌА: Тоа што го направил за неа ќе ви предизвика СОЛЗИ ВО ОЧИТЕ

Бројот на бездомници во САД порасна на рекордно ниво. Само во Њујорк, скоро 60.000 мажи, жени и деца живеат на улицаЕлвис Самерс знаел дека може на една бездомничка да му даде нешто поовредно од пари.
60 годишната Смоки спиела на улица пред неговата куќа, па одлучил да и помогне.
За 500 долари и неколку часа работа тој и подари нов дом. Нејзината реакција говори повеќе од 1000 зборови…
Погледнете и споделете го видеото со пријателите:

Елвис Самерс знаел дека може на една бездомничка да му даде нешто поовредно од пари.
60 годишната Смоки спиела на улица пред неговата куќа,

Пронајдете не на следниве мрежи: