Споделила фотографија од своите повреди како предупредување! Многу мајки ги носат вака своите бебиња и многу ризикуваат

Младата мајка Моли  Ландис објавила фотографија која го обиколила светот.Како и  многу  други  мајки, и  Моли  редовно  ги извршува сите обврски по дома додека изтовремено  го носи  бебето  во  слинг марама. Тоа никогаш  не го  видела како  проблем, се додека  неодамна не ѝ се случила  стравична и  бизарна несреќа во кујната. Вистинска среќа е што  бебето  во  тој момент  не било покрај неа.
„Немам навика овде да зборувам за приватни работи, но  ова морам да го  споделам како  предупредување. Во  вторникот  ми  експлодира шпоретот и  огромна огнена топка ми  експлодира покрај лицето, вратот и  градите. Сега  тука имам отворени рани. Да, ужасно  болно  е но не можам  да престанам да размислувам за тоа колкава среќничка сум. Како  новопечена мајка на  ќерка стара четири  недели често  ја носам во  марама  покрај себе. Таа вечер  не спаси  ангел чувар кој  стори  детето  да заспие  пред своето вообичаено  време, па ја оставив во креветче а  јас продолжив со  обврските. Најлошиу  изгореници  имам токму  на градите каде обично  е мојта ќерка. Сето ова го пишувам  да ве замолам да бидете внимателни со сите активности  додека го  носите своето  бебе“, апелира оваа млада жена.Како и  многу  други  мајки, и  Моли  редовно  ги извршува сите обврски по дома додека изтовремено  го носи&nbsp

Пронајдете не на следниве мрежи: