Спортска опрема ќе биде доделена за 22 средни училишта

Loading...

Спортска опрема ќе биде доделена за 22 средни училишта под ингеренции на Град Скопје.Делењето на спортската опрема ќе се оддржи утре во 11 часот, во спортската сала на СУГС „Јосип Броз-Тито“.
Спортската опрема на претставниците на средните училишта ќе им ја додели градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.Делењето на спортската опрема ќе се оддржи утре во 11 часот, во спортската сала на СУГС „Јосип Броз-Тито“.
Спортската опрема на

loading...
Loading...