Спремете ги марамчињата, ќе плачете: Морган Фриман рецитира песна од Џастин Бибер

Loading...

Морган Фриман на човештвото му подари непроценливо, драматично читање на песната од Џастин Бибер, „Love Yourself“. Земете марамчиња, ќе плачете: И тоа од смеа.Морган Фриман изведе драматично читање на текстот од песната на Џастин Бибер. Холивудската легенда се потруди тоа да звучи како песна што ја чита човек на умирање, но од време на време во кадрите ни дава и до знаење колку сето тоа го забавува. Џастин на почетокот на видеото е наречен многу познат текстописец.
Морган Фриман изведе драматично читање на текстот од песната на Џастин Бибер. Холивудската легенда се потруди тоа да звучи како песна што ја чита ч

loading...