Срамно: Мирослав Илиќ им ги пцуел мајките на соработниците

Loading...

Легендарниот пејач Мирослав Илиќ неколку минути пред излегувањето на бина им дал инструкции на своите музичари, и во таа прилика им упатил и навреди.  Полната сала Сава центар желно го чекала излегувањето на бина на Илиќ, но по позади истата легендарниот пејач им држел предавање на своите музичари, пренесува Ало.рс.
– Не ме интересира како, но има да се смеете. Смејте се додека желудникот не ве заболи и не ви искочи чир. Дали слушате, п**** ви матер ваша, им се обратил Мирослав непосредно пред почетокот на концертот.
Ваквото обраќање на музиќарите не им се допаднало, а Мирослав по увредите продолжил за раскажува Мишо Митровиќ за анегдотите од минатото, како ништо да не било.
Излегувањето на бина, како и целиот концерт поминал сјајно, а музичарите навистина цело време додека траел концертот биле насмеани. дали поради заканите на легендарниот пејач или навистина биле среќни, само тие знаат. Полната сала Сава центар желно го чекала излегувањето на бина на Илиќ, но по позади истата легендарниот пејач им држел предавање на своите музичари

loading...