СРАМНО: Ниту поранешната потпретседателка на СМК не го осуди нападот врз Тодор Петров

Loading...

Поранешната потпретседателка на Светскиот Македонски конгрес молчи по физичкиот напад врз актуелниот претседател на СМК, Тодор Петров.Фросина Ременски од СДСМ не го осуди нападот кој се случи вчера кога насилници го претепаа Петров.
Техничката министерка за труд и социјална политика Ременски, која беше потпретседателка на СМК не најде време да осуди вакво насилство.Фросина Ременски од СДСМ не го осуди нападот кој се случи вчера кога насилници го претепаа Петров.
Техничката министерка за труд и социјалн

loading...
Loading...