СРЦЕТО ДА ТИ ЗАСТАНЕ: Фрлач на ножеви го погодува помошникот во рамо и глава!

За да бидат успешни во својата работа, фрлачите на ножеви треба да имаат мирна рака и лада глава. Но овој фрлач на ножеви од видеото дефинитивно не ги поседува овие способности.Кога се одлучиле да се пријават за литванската верзија на шоуто „Јас имам талент“, припадниците на клубот „Антикос карис“ веројатно не насетувале дека ќе стекнат толкава популарност.
На нивна жалост, овие момци станале популарни благодарение на две грешки кои ги направил еден од членовите на оваа група.
Спорните детали кога постариот маж прво го поткачил својот асистент, а потоа со нож му ја поткачил и главата почнуваат на средина на 5-та минута од видеото.Кога се одлучиле да се пријават за литванската верзија на шоуто „Јас имам талент“, припадниците на клубот „Антикос карис“ в

Пронајдете не на следниве мрежи: