Средба Попоски-Хајндл: Разговор за европските перспективи на Македонија

Loading...

Потпретседателот на Владата на Република Македонија и Министер за надворешни работи Никола Попоски, оствари средба со амбасадорот Јоханес Хајндл, информираат од Министерството за надворешни работи.Соговорниците разговараа за европските перспективи на Република Македонија, политичкиот дијалог за надминување на тековната криза, што треба да резултира со спроведување на избори, како и за последиците за проширувањето на Евроската Унија по британскиот референдум за напуштање на Унијата.Соговорниците разговараа за европските перспективи на Република Македонија, политичкиот дијалог за надминување на тековната криза, што треба да рез

loading...