Средбата на сестрите близначки кои играат за различни репрезентации го трогна светот

Во Папуа Нова Гвинеја се игра светското фудбалско првентсвто за жени до 20 години. Четвртфиналниот натпревар го играле репрезентациите САД и Мексико.Натпреварот завршил со 2:1 за Сад, но еден кадар го воодушеви целиот свет.
Имено, Сабрина Флорес игра за САД, а Моника Флорес за Мексико. Сестрите се близначки, имаат двојно државјанство и играат за различни репрезентации.
На крајот на натпреварот тие се приближиле една кон друга…Натпреварот завршил со 2:1 за Сад, но еден кадар го воодушеви целиот свет.
Имено, Сабрина Флорес игра за САД, а Моника Флорес за Мексико. С

Пронајдете не на следниве мрежи: