Среќна и габаритна: Горда сум на својата позадина широка два мeтри

Сара Маси има 203 килограми и вели дека е горда на својата „силуета“.Но, нејзината тежина довела до тоа да има ограничена подвижност. Оваа мајка на две деца  вели дека не е лесно да се живее со голем задник, понекогаш и е  тешко да помине и низ врата. Но овој хендикеп и носи 1.200 долари месечно.
-Секојдневно се среќавам со коментари на моја сметка, било да се добри, било да се лоши. На училиште постојано ме задеваа, но мојата состојба е наследна.  –вели таа.
Таа е горда на својата позадина поради тоа реши да сподели фотографија од својот задник.
Погледнете го видеото.

 
Но, нејзината тежина довела до тоа да има ограничена подвижност. Оваа мајка на две деца  вели дека не е лесно да се живее со голем задник, пон

Пронајдете не на следниве мрежи: