Српската пејачка е во петтата деценија а изгледа како БОМБА!

Српската пејачка е во петтата деценија а изгледа како БОМБА!Иако Мина Костиќ прв пат се појавила на сцената пред 15 години. Но и после толку време јасно може да се види дека годините на оваа жена не и можат буквално ништо. 
Мина на својот последен настап се појави во бело трико и златни чизми, па публиката остана со отворена уста- таа едноставно изгледа како вистинска БОМБА!
Погледнете…

 
Иако Мина Костиќ прв пат се појавила на сцената пред 15 години. Но и после толку време јасно може да се види дека годините на оваа жена не и можат

Пронајдете не на следниве мрежи: