Српската пејачка ќе се мажи во затвор, момчето и е обвинето за убиство

Српската пејачка Гоца Божиновска ќе застане на лудиот камен и тоа во затвор. Нејзиното момче, 57-годишниот Небојша Тубиќ, кој заврши во затвор под сомнение дека нанел тешки и смртни повреди на маж, планира во затворот да се ожени со 52-годишната пејачка. 
Тој пред инцидентот планирал да ја запроси, но полицијата го привела.
Сепак, пејачката за спрки Курир вели дека ќе размисли на таа тема бидејќи и двајцата не се во цутот на младоста.

 Нејзиното момче, 57-годишниот Небојша Тубиќ, кој заврши во затвор под сомнение дека нанел тешки и смртни повреди на маж, планира во затворот да се

Пронајдете не на следниве мрежи: