Српската пејачка која ја промени верата за да се омажи, по 2 недели брак се разведе!

Loading...

Српската контроверзна пејачка Дуња Илиќ се разведува по само две недели брак. Таа денеска на Фејсбук објави разголена фотографија.Дуња под фотографијата напиша „Тешко е да се будиш повторно сам, но уште потешко е да се будиш покрај некој кој не го заслужува тоа. Сега не можам да го препознаам мојот човек и ме боли душата“.
Како се запознаа Дуња Илиќ и Саша Грујиќ погледнете на следниот ЛИНК. а ТУКА потсетете се што облече Дуња на сопствената свадба. Ние се изненадивме а вие?Дуња под фотографијата напиша „Тешко е да се будиш повторно сам, но уште потешко е да се будиш покрај некој кој не го заслужува тоа. Сега не

loading...
Loading...