Српските медиуми пишуваат за старлетата Катерина – синдромот Оро се шири во регионот!

Loading...

Порталот Телеграф рс. го пренесува интервјуто на старлетата Катерина Стојановска во текст под наслов: Ова е македонската Оро.Порталот Телеграф рс. го пренесува интервјуто на старлетата Катерина Стојановска во текст под наслов: Ова е македонската Оро.
Неодамна пишувавме за Оро – српската старлета Мими Живановиќ, која медиумите ја нарекоа Оро по нејзиното интервју во кое не знаеше да одговори на прашања на кои ретко кој не го знае одговорот. Синдромот Оро се шири во регионот – пишува Телеграф рс.
Порталот го пренесува интервјуто на македонската старлета во кое таа најавува дека ќе снима филм со Мерлин Монро.

 

А еве зошто Катерина е споредена со Оро и зошто Мими Оро го доби овој прекар.

Текстот на Телеграф рс. за нашата старлета погледнете го тука.Порталот Телеграф рс. го пренесува интервјуто на старлетата Катерина Стојановска во текст под наслов: Ова е македонска

loading...
Loading...