Сталоне и Брус Вилис се скараа?

Loading...

„Алчен и мрзлив … сигурна формула за неуспех во кариерата”, ова го напиша Силвестер Сталоне со големи букви.„Алчен и мрзлив … сигурна формула за неуспех во кариерата”, ова го напиша Силвестер Сталоне со големи букви. „Вилис е надвор, Харисон Форд влегува. Тоа се прекрасни вести. Чекав со години тоа да се случи”, додал тој.
Освен Харисон Форд се очекува и Мел Гибсон да дебитира во „The Expendables 3″, во кој се очекува повторно да се соберат старите акциони ѕвезди во уште една опасна мисија.
Повеќе на ТЗМ.МК„Алчен и мрзлив … сигурна формула за неуспех во кариерата”, ова го напиша Силвестер Сталоне со голе

loading...
Loading...