Старица го посетила гробот на покојниот сопруг. За неколку секунди се случи НЕШТО НЕОЧЕКУВАНО!

Откако нејзиниот сопруг почина на 60-годишна возраст, Тона Хердон (78) беше скршена од болка. Нејзиниот свет се преврте за 360 степени и секоја посета на неговиот гроб носеше посебна емотивна тежина.Но, еден ден кога се појавила на гробиштата, Тона била жртва на криминал – странец ѝ пришол и ја ограбил на лице место.
Веста за криминалното дело брзо се проширила. Имено, тинејџерот Кристијан Лансфорд (15) по некоја случајност го видел делот кога жената била ограбена на гробот од покојниот сопруг и сфатил нешто битно.
Крадецот бил неговиот татко со кого одамна изгубил секаков контакт!
Кристијан стапил во контакт со Тона и решил да ѝ даде 250 долари (сума којашто се наоѓала во паричникот). Неговата постапка ги восхити сите.

Но, Тона не сакала да ги земе парите од него и му ги вратила, со што тој можел да си дозволи да оди на екскурзија.
Погледнете го видеото на кое се гледа како Тона и Кристијан за првпат се среќаваат на еден паркинг пред црква, кадешто формираат почеток на едно цврсто пријателство. 
Но, еден ден кога се појавила на гробиштата, Тона била жртва на криминал – странец ѝ пришол и ја ограбил на лице место.
Веста за крим

Пронајдете не на следниве мрежи: