Старица сакала да ја премине улицата, но автомобилите не застанувале. Подоцна се СЛУЧИ ЧУДО!

Старицата која е прикажана во видеото, извесно време се мачела да ја премине улицата, но ниту еден автомобил не сакал да застане.Несовесните возачи не ни помислувале да ја пуштат старата жена да премине преку пешачкиот премин, што навистина е срамен потег.
Жената извесно време чекала некој да има барем малку човечност за да застане и да ѝ даде предност да ја премине улицата.
Но, по неколку минути се случил вистински спектакл!
Погледнете:

Axa Sigorta – İyi Sürücü Hareketi from Dirty Cheap Creative on Vimeo.Несовесните возачи не ни помислувале да ја пуштат старата жена да премине преку пешачкиот премин, што навистина е срамен потег.
Жената изве

Пронајдете не на следниве мрежи: