Ставете кромид во чорапите и преноќете со нив,следниот ден ќе се случи чудо

Дали знаевте дека вашите стапала се директен влез во вашето тело, преку она што кинеските доктори го нарекуваат меридијани? Меридијани се патиштата кои водат кон секој орган во телото. И додека некои тврдат дека такво нешто не постои, кинеската медицина тврди дека тие се тесно поврзани со нервниот систем.
Во стапалата се наоѓаат 7000 нервни завршетоци. Тие се поврзани со разни делови од телото. Стимулацијата на овие меридијани е од суштинско значење. Ова можете да го направите и со единствена помош на кромид.
Имено, еден од наједноставните начини да ги стимулирате меридијаните, е во вашите чорапи да ставите парчиња кромид или лук, од долната страна на стапалата, и со нив да преспиете. Тие се одлични намирници кои ги убиваат бактериите и го зајакнуваат имунитетот.Меридијани се патиштата кои водат кон секој орган во телото. И додека некои тврдат дека такво нешто не постои, кинеската медицина тврди дека тие се

Пронајдете не на следниве мрежи: