Стави ХОПЛА И ПЛУТЕНА ТАПА во стаклена тегла: Погледнете што направи за само 7 минути

Се што ви е потребно е една стаклена тегла, една плутена тапа и хопла или павлака за готвење.Сите добро знаеме дека шлагот е совршен додаток за капучино, и одлично оди со скоро секој колач или торта. На наше (и ваше) воодушевување, постои начин како да дојдете до совршен шлаг за само 7 минути.
Kaко што ќе можете да видите во следното видео, шлаг можете да направите и во вашиот дом, без да користите миксер. Се што ви е потребно е една стаклена тегла, една плутена тапа и хопла или павлака за готвење.
Погледнете на следната страна:

Сите добро знаеме дека шлагот е совршен додаток за капучино, и одлично оди со скоро секој колач или торта. На наше (и ваше) воодушевување, постои н

Пронајдете не на следниве мрежи: