Стави сапун на веѓите и го реши проблемот на милион жени!

Loading...

Се чини дека веѓите моментално се една од најважните работи во светот на убавината. Нашите инстаграм профили се полни со густи,смели и бујни веѓи и се чини дека овој тренд нема наскоро да исчезне, а ние имаме прост трик благодарение на кој вашите ќе станат незаборавни.Најновиот трик за совршени веѓи предизвика хаос бидејќи се состои само од една состојка- сапун.
Да, изгледа дека најдовме полн круг и се вративме на основите. Сапунот моментално е крал кога се работи за густи веѓи.
Се работи за стара техника која ја користеле холивудските шминкери:
чекор1: земете четка за веѓи и потопете ја во сапун за да земете сапуница.
Чекор2: Нанесете сапуница на веѓите со помош на кратки потези во правец во кој сакате тие да стојат.
Чекор 3: Доколку сакате, со помош на моливче за веѓи или гел да додадете екстра густина на трепките.
Погледнете го видеото на следната страна:

Најновиот трик за совршени веѓи предизвика хаос бидејќи се состои само од една состојка- сапун.
Да, изгледа дека најдовме полн круг и се вр

loading...