Ставил парче ДРВО во тенџере со ЗОВРИЕНА ВОДА, а тоа што го направи е генијално

Loading...

Овој столар ќе ви покаже генијален трик со помош на кој може да ги изненадите вашите пријатели.Овој столар ќе ви покаже генијален трик со помош на кој може да ги изненадите вашите пријатели.
Земал парче дрво и го исекол паралелно на неколку места.
Потоа го ставил во тенџере со зовриена вода, за дрвото да омекне.
Потоа го прицврсти и продупчи, а потоа стави клинец и повторно го врати во водата. Крајниот резултат ќе ве воодушеви. 

Овој столар ќе ви покаже генијален трик со помош на кој може да ги изненадите вашите пријатели.
Земал парче дрво и го исекол паралелно на н

loading...
Loading...