Ставила паричка во замрзнувач пред да излезе од домот: Кога ќе дознаете зошто, веднаш ќе го сторите истото!

Ако спаѓате во групата луѓе кои поголемиот дел од времето го минуваат надвор од домот, тогаш овој трик е вистинската работа за вас.Дали некогаш сте дошле дома, а дигиталните часовници покажувале погрешно време? Тоа значи дека дошло до прекин во струјата.
Проблемот е што не знаете колку долго немало струја, поради што првенствено се загрозени намирниците во фрижидерот и замрзнувачот.
Поради тоа, нареден пат кога планирате неколку дена да бидете надвор од домот, направете го овој едноставен трик.
Дали некогаш сте дошле дома, а дигиталните часовници покажувале погрешно време? Тоа значи дека дошло до прекин во струјата.
Проблемот е што

Пронајдете не на следниве мрежи: