Ставиле камера на орел и го пуштиле од највисоката зграда на светот. Снимките ќе ве остават без зборови

Ставиле камера на орел и го пуштиле од највисоката зграда на светот. Снимките кои ќе ги видите ќе ве остават без здив!Тешко дека ќе можете да доживеете вакво нешто во живо! Доколку помисливте дека се работи за зградата Бурџ Калифа во Дубаи, во право сте.Тешко дека ќе можете да доживеете вакво нешто во живо! Доколку помисливте дека се работи за зградата Бурџ Калифа во Дубаи, во право сте.

Пронајдете не на следниве мрежи: