Сте се запрашале ли зошто вашиот партнер ГЛЕДА во други девојки?

Loading...

Многу жени се лутат кога нивните партнери гледаат во друга девојка. Сте се запрашале ли зошто?Кога вашиот партнер гледа друга девојка, жената се чувствува загрозено, затоа што мисли дека нејзиниот маж тогаш ја споредува со девојката која ја погледнал. Сепак, неговите мисли се целосно други.Без оглед на тоа колку жената е атрактивна и самоуверена, низ главата и поминува:
– Тој ја гледа затоа што таа е поубава. Потоа ќе протолкува дека не е доволна на нејзиниот партнер и дека мажот размислува за убавата жена и наредните денови.

Иако тие понекогаш мислат дека другата жена е попривлечна од нивната партнерка, сепак не им е важно. Со тоа што тој ја избрал неа, а не убавицата која поминала покрај него, значи дека вам ви е е посветен. На крајот на краиштата, не престанува да забележува убави работи само затоа што е во сериозна врска.

Мажите велат дека постои уште една работа која жение треба да ја знаат- тоа што гледаат убава девојка која поминува покрај нив не значи дека за неа фантазира наредните пет дена. Во најголем број случаи „испарува“ од нивните глави веднаш штом помине покрај нив.Кога вашиот партнер гледа друга девојка, жената се чувствува загрозено, затоа што мисли дека нејзиниот маж тогаш ја споредува со девојката која ја

loading...
Loading...