Штип: Продолжува „Бесплатната летна школа“ на библиотеката

Loading...

Продолжува „Бесплатната летна школа“ на библиотеката (10:00)НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ продолжуваа со реализација на проектот „Бесплатна летна школа“. Станува збор за проект во кој заинтересирнаи граѓани, ученици, студенти ќе добијат соодветни знаења за повеќе области од културата и животот, како што се поезијата, драмата, односите со јавност, новинарството и друго.
Проектот ќе се реализира до 15 јули, секој ден во периодот од 10 до 14 часот и на него во зависност од областа како предавачи ќе се појават различни луѓе кои ги познаваат овие области.НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ продолжуваа со реализација на проектот „Бесплатна летна школа“. Станува збор за прое

loading...