Стивен Сигал и Владимир Путин отвориле школа за боречки вештини

Loading...

Ветеранот на акционите филмови Стивен Сигал и рускиот претседател Владимир Путин во Москва отворија центар за боречки вештини. Сигал и Путин биле специјални гости на отворањето на новата школа за боречки вештини „Самбо – 70“, каде ќе се изучува боксот, сумо борење и руската боречка вештина самбо. Путин и Сигал се запознаа во 2003 година на меѓународниот филмски фестивал во Москва и од тогаш станаа доста добри пријатели, а минатото лето учествувале заедно на еден турнир за боречки вештини во Москва.
МакфаксВетеранот на акционите филмови Стивен Сигал и рускиот претседател Владимир Путин во Москва отворија центар за боречки

loading...
Loading...