Што добиваат, а што губат учениците со укинувањето на екстерното тестирање- Ристовски на Алфа ТВ

Loading...

Што добиваат, а што губат учениците со укинувањето на екстерното тестирање? Дали ќе се подобри образованието? Што му е потребно на македонското образование?За ова и за многу други теми поврзани со образованието во Македонија, во Вестите на Алфа ТВ во 17:30 часот, ќе говори Спиро Ристовски.За ова и за многу други теми поврзани со образованието во Македонија, во Вестите на Алфа ТВ во 17:30 часот, ќе говори Спиро Ристовски.

loading...