Што добивате кога ќе се приклучите на „Фејсбукот за милионери“?

Loading...

Netropolitan, себе си се нарекува „социјална мрежа за луѓе кои имаат повеќе пари, отколку време“. Имено, оваа мрежа започна да функционира оваа недела, а членарината е неверојатни 9.000 долари. Еве што точно добивате за тие пари кога ќе се приклучите на „Фејсбукот за милионери“…- Ги поддржува сите видови на датотеки вклучувајки и GIF-ови со слугинки кои паѓаат по мермерните скали и батлери кои се лизгаат од истуреното шампањско.
– По кликнувањето на „poke“ на вашите пријатели, се појавува мало дете од Малезија кое пешачејќи ја испраќа пораката до пријателот.
– Доколку селектирате „Country Club Mode” може да ги сокриете сите еврејски или пак профили на лица од националност која вие не сакате да ја гледате.
– Поголем фонт од другите социјални мрежи.
– Доколку сакате да стапите во контакт други корисници, едноставно купете ја функцијата за пораки на Netropolitan, за дополнителни 20.000 американски долари.

– Со функцијата „Events“, никогаш повеќе нема да пропуштите оргија кај браќата Кох.
– Интерфејсот е лесен за употреба, дури и кога им врескате на слугите.
– Секој пат кога ќе го посетите вашиот профил, пораката „Добредојде на Netropolitan. Имаш голем и импресивен пенис“, свири гласно на вашите звучници.
– Обезбедува одлична реклама за вашиот клуб во групата „The Midshipmen“.
– Логирајте се автоматски со едноставно допирање на масонот или черепот и коските на вашиот компјутерски екран.
– Апликацијата на Netropolitan агресивно ќе ги уништи сите други апликации на социјалните мрежи кои се наоѓаат во вашиот паметен телефон и другите уреди.
– Добивате известување за оф-шор сметки и други даночни засолништа.
– Забранет е пристапот за Кенедиеви.- Ги поддржува сите видови на датотеки вклучувајки и GIF-ови со слугинки кои паѓаат по мермерните скали и батлери кои се лизгаат од истуреното шамп

loading...
Loading...