Што и порача Бон Џови на публиката во Софија

Loading...

Вечерва се одвива концертот на Бон Џови во Софија. Тој и се обрати на публиката во Софија во негов стил, им порача да се врзат затоа што ги очекува пеколно возење. Додаде дека концертот оди во рокерско темпо.
Со песната „It’s my lifе“ целата публика беше на нозе…сите заедно во еден глас ги пееја популарните стихови од песната.
На сцената зад него се наоѓа голем автомобил. Притоа го искористи тој детал и започна  да зборува за Американците, при што напомена дека во Америка автомобилот е мерило за успех.  Додава дека некои Американци толку многу ги сакаат своите автомобили што им даваат и име.
Па на огромно задоволство на публиката  возилото го нарече Софија, а така планира да го вика и во текот на целата турнеја.Вечерва се одвива концертот на Бон Џови во Софија. Тој и се обрати на публиката во Софија во негов стил, им порача да

loading...