Што ја разбесни Северина во последните 24 часа?

Loading...

Наместо 10 илјади евра, колку што до сега добиваше од Милан Поповиќ како алимнетација, Северина ќе добива илјада евра, колку што одреди судот.Поради оваа одлука на судот, Северина е доста бесна и на адвокатите и на самиот суд и итно бара да има ново судење. 
Одлуката на судот Милан да плаќа алиментација во износ од илјада евра месечно ја разлути Северина, која за тоа ги обвинува своите адвокати.
Од друга страна Милан е многу задоволен со одлуката на судот која му овозможува да го гледа синот Александар во Загреб.
Дали бесната Северина ќе издејствува да има ново судење и да дојде до посакуваните 10 илјади евра, останува да видиме. Поради оваа одлука на судот, Северина е доста бесна и на адвокатите и на самиот суд и итно бара да има ново судење. 
Одлуката на судот

loading...
Loading...