Што му порачаа Џон Ленон и Јоко Оно на Тито преку писмо?

Loading...

Конечно се дозна што Јоко Оно и Џон Ленон му напишале на Тито во писмото кое му го испратиле.
– „Драг господине, во овој пакет ви испраќаме два желади со надеж дека ќе ги засадите во вашата градина за мирот во светот“. Со љубов Џон и Јоко Оно  Ленон – пишува во писмото кое го добил Тито.
 Конечно се дозна што Јоко Оно и Џон Ленон му напишале на Тито во писмото кое му го испратиле.

loading...
Loading...