Што му сторила Маријана? Немеш од Големиот Брат го смени личниот опис, но и името!

Никола Немешевиќ Немеш, реалити ѕвезда, го промени својот личен опис, но и името. Имено, на социјалните мрежи повеќе нема да го најдете како Немеш,

Пронајдете не на следниве мрежи: