Што најмногу сакаат да видат туристите кога ќе пристигнат во Скопје?

Loading...

Од година во година расте бројот на странски туристи што го посетуваат главниот град. Што најмногу сакаат да видат кога ќе пристигнат во Скопје и што e она што вреди да биде посетено?На оваа тема, во вестите на ТВ Нова зборуваше Ангел Иванов, туристички доајен.
-Неделава не посетија туристи од Америка, Бугарија, Франција, Турција и од неколку други земји. Скопје освен што е метропола која е посетувана е град за светската солидарност, раскажа Иванов, кој низ интересни искуства што се таложеле низ годините, на еден автентичен начин зборуваше што е она што ги привлекува странците на нашата територија.
Во видеото на ТВ Нова ќе погледнете прекрасни инсерти од македонската метропола која странците ја посетуваат со огромно задоволство.На оваа тема, во вестите на ТВ Нова зборуваше Ангел Иванов, туристички доајен.
-Неделава не посетија туристи од Америка, Бугарија, Франција

loading...